fredag 29. april 2011

Pris oppdatering!

Grunnen til at eg skriver dette innlegg er :
Dere som synes det er dyrt med 200:-/ meter....
Om dere trur eg eller andre som driver med det samme, har stor fortjeneste så LES følgende....

Eg velger å kjøpe inn  stoff av god kvalitet...og design...
Dette koster meg 100:- når stoffet er innenfor døren min....
så selger eg dette for 200:- men da må eg så trekke fra 25% moms...dette gir en inntekt på 150:- så må eg trekke ifra 100:- i innkjøp = 50 :- i overskudd.....

På desse 50:- skall eg da klippe stoffet som ikke tar så lang tid.....
så legge dette i en pose som koster noen kroner...skrive ut en faktura som koster noen kroner så reise på posten (bensin+ tid).....
Så skall eg ha en fungerendes nettside som koster nok så mye per måned :(....
og da helst med kortbetaling eller lignande som da koster 3% av salget 
(200X0.03= 6:- på en meter).....

Så for å oppsummere så har eg en fortjeneste på 50:- men trekk da ifra pose,faktura, tid, nettside, betalings ordning og bensin...så ser dere kanskje ganske raskt hva eg sitter igjen med!!!!!!
Hadde dere giddet?????? 

Eg tar inn disse stoffene fordi eg synes dei er heilt fantastiske.....
Dere kan ikke sammenligne med stoff og stil ......
Znok og Mjuka Tyger tar frem DESIGN STOFFER dette finnes ikke i uendelige meter!!!!

Nå har eg forandret prisen ned til 180:-/m....
Håper dette kan hjelpe dere til å føle at det er overkommelig pris..... 21 kommentarer:

 1. Vil man ha noe eget, med kult design og kvalitet, så kjøper man hos deg;-)De som klager på prisen har nok ikke undersøkt ellers på nettet hva disse stoffene koster. Skal man sy barneklær, så er det heller ikke så mye man trenger, så plagget i seg selv blir ikke så dyrt.

  SvarSlett
 2. Jag håller med. Så farligt dyrt blir det inte för ett plagg som ingen annan har. Det är ju design tyger också.

  Lycka till

  SvarSlett
 3. Forferdelig at noen klager på prisen!! Som regel er disse stoffene dobbel så god kvalitet enn stoff og stil, og et mye flottere design! I tilegg er som regel også disse stoffene bredere enn andre stoffer! Nei jeg hadde ikke giddet å drive med salg av meter varer, men jeg er jammen glad det finnes mennesker som deg som vil! Og det er jeg evig takknemlig for!! Hvis ikke måtte man bestilt fra utlandet, og da blir det toll og tull!! Nei stå på Therese, ikke bry deg om de som klager på prisene!! Ha en fin helg:-)

  SvarSlett
 4. Håpar ikkje du slår føtene under deg sjølv no med å sette ned prisen. Stoff kostar, spesielt i Norge - slik er det.

  SvarSlett
 5. Takk dere ;)
  Å Ohlene det håper ikke eg heller ....

  SvarSlett
 6. Skal en leve av butikk - må en levere riktig produkt til riktig pris - på riktig tidspungt. Det gjør en med teft - og god markedsføring. Skal en drive nisje og få høy pris, må en være alene i markedet og levere atraktive produkter. Om prisen er 10kr + eller - har svært lite å si for salget i dette segmentet. Det er de kundene som er ute etter noe spesielt, og som er villige til å betale for det du skal jakte på. Kundene som har billig som fokus skal handle andre steder. Hva disse mener om prisen er helt irrellevant. Spørsmålet du skal stille deg hver dag er: HVA HAR JEG GJORT I DAG FOR AT KUNDEN SKAL FØLE BEHOV FOR AKKURAT MITT PRODUKT? HVA HAR JEG TILBUDT SOM INGEN ANDRE TILBYR? ;-)

  SvarSlett
 7. Oj tusen takk for den ;)...det ligger nok mye i det med 10:- + eller - ikke så mye å si....
  Føler bare at dette gidder eg ikke om det skal være slik at eg blir kjent som den grådige som tar overpriser etc....
  Eg prøver så godt eg kan å ha god service... spør min mann som nett så vidt ser meg ;)....
  Noe annerledes ja det er akkurat det eg synes eg tilbyr!....

  Takk for støtte :)

  SvarSlett
 8. Jeg vil bare si tusen takk for at du gidder å importere og selge stoffene slik du gjør. Du sparer oss for både toll og dyrere fraktkostnader. Og servicen er upåklagelig :-)

  SvarSlett
 9. Tusen takk :)
  Så hyggelig med så mange kjekke kunder ;)...du er en av mange....
  Ha en solrik helg så snakkes vi sikkert om ikke så lenge :)

  SvarSlett
 10. Stå på Therese.Og enig i de andre,dette blir bare for dumt.Du er ein arbeidsmaskin som eg er mektig imponert over,du set alle andre foran deg sjølv.

  Og de tingene du har krativt skapt til meg de finner du ingen andre plasser;)

  Så for folk som rekner på tiern de får gå på fretex el lignende.

  Keep up the good work goa jentan;)

  Snakkes i butikken til uka
  Klemz Monica

  SvarSlett
 11. Jeg er også en av de som setter veldig pris på at du selger disse stoffene, men det vet du jo allerede!;) En tier fra eller til har ingen betydning for mitt valg. Synes det er rart og dumt at noen ikke forstår at det både koster tid (derav penger)og penger å få disse tilgjengelig for oss andre, som må legges til i grunnprisen du betaler for meterne. Er det så vanskelig å forstå?? Jeg er veldig glad for at du selger disse stoffene, for nå har jeg luksusen at jeg bare kan stikke innom en dag jeg er på Voss, og faktisk TA MED meg stoffene med en gang hjem, SAMT få SETT stoffene i virkeligheten, kjent på de og vurdert de. DET hadde jeg ikke kunnet gjort hvis jeg måtte bestille fra utlandet. Da måtte jeg ventet på posten og ordnet fortolling selv. I tillegg til at du klipper stoffene Therese, så har du de også i butikken, et lokale du betaler for å oppbevare stoffene. Det går ann å overprise varer, og også metervare, men det er en ting jeg ikke føler du har gjort enda iallefall!:) Jeg kommer nok snart tuslende innom og blir fristet av noen flere meter. Ikke sunt for oss stoffelskere å ha en slik butikk i nærheten, men du for en luksus!!;)

  SvarSlett
 12. Tusen takk Monica :) og Hege.....
  Bare så kjekt at så mange har forståelse for at eg ikke kan selge for 100:-/m.....
  Uten dere finnes ikke eg ;)...så takk for støtten....
  Nå gleder eg meg sinnssykt til DEER kommer....da skall det klippes metrer ;)

  SvarSlett
 13. Hev deg over dem som klager !!! Jeg syr ikke barneklær selv fordi det skal være billig, men fordi jeg kan få det akkurat slik jeg vil ha det. De som vil ha stoffer til 100,- metern får gå på S&S så kan vi som vil ha kvalitet handle hos deg og andre med designstoffer :)

  SvarSlett
 14. Jeg skjønner ikke hvordan folk kan sammenligne disse design og kvalitet med stoff og stil.... jeg har sydd av beggedeler, og jeg må bare si at barnetøy i kvalitet holder myyye bedre!

  Hev deg over det! De fleste finner nok ut av at det lønner seg med noen kroner mer. Det er også viktig at folk får med seg at stoffene er 20-40cm bredere enn stoff og stil stoffene!

  SvarSlett
 15. Vill man ha kvalitè och en design ingen annan har så får man betala. Om inte du tar så mycket betalt så du tjänar på affären så har du kanske inte möjlighet att driva den och då skulle inte dom fina tygerna finnas att köpa så GILLA LÄGET kunder!! Stå på dig Therese!

  SvarSlett
 16. Tack Annelie :)....
  Ja grunden til priset är inte att jag har stor förtjänst men att det är tyger som har kvalitet och inte minst som inte finns överallt i obegrensade mängder....

  SvarSlett
 17. Jeg heier på deg ;)
  Å nå skal jeg inn på butikken din å "snope".

  Jeg har faktisk tenkt tanken på å ta tog til Voss, kun for å handle i butikken din ;)

  SvarSlett
 18. Å det hadde vært koselig...du får vente til eg fått inn DEER da..det er satt på bil fra Sverige nå slik at eg har det sikkert i neste veka :)

  Ha en fin kveld
  så sees vi kanskje snart ;)

  SvarSlett
 19. Lillian F Tveiten20. mai 2011 kl. 15:00

  Hei
  Hev deg over slike påstander!!!
  Eg skal vertfall handla hjå deg.Plutseleg ein dag kjem eg inn til deg igjen Stå på, god helg!
  Lillian

  SvarSlett
 20. Tusen takk Lillian ;)

  Du er hjertelig velkommen :)

  SvarSlett