torsdag 30. desember 2010

Stoffer til salgs!

Nå har eg fått dei første rullane fra ZNOK Design :)

 Frosker på turkis bunn 180:-/m

 Frosker på lilla bunn 180:-/m

 Ocean turkis 180:-/m

Snegler turkis/brun 180.-/m


6 kommentarer:

 1. Skal du ta inn retroringer i jersey og/eller velour av Johanna Ahlard til salg i metervare?? Hvis ikke vil jeg gjerne bestille sammen med deg når du bestiller de! Jeg skal bare ha noen meter, og regner med at du skal bestille i større kvanta enn meg! Jeg kommer også til å kjøpe noen meter av stoffene du har inne, men må vente litt til!;) Elsker de froskene og sneglene!!

  SvarSlett
 2. ....og jeg synes det stoffet ocean AQUA som jeg ser på Znok sine sider også er veldig fint, selvom det du har fått inn også er fristende da!:)

  SvarSlett
 3. Det blir nok Jersey :) eg liker ikke at det skinner igjennom den kvite bunnfargen :(....
  Grunnen til at eg valgte den turkise Ocean var at eg synes den går både til gutt og jenta menns den som er aqua er mer jentete...liker den og men har ikke peng :(

  SvarSlett
 4. Ok! Hvor bestiller du retroringene fra da? Ser mjukatyger.se har det, men klarer ikke se at det går ann å bestille til Norge, bare Danmark, Nederland osv??! Enig i at den Ocean du har valgt er unisex ja. Kan jo bruke rosa, lilla, turkis, oransje osv mudd til til!:)

  SvarSlett
 5. Det stemmer det går ikke å bestille til Norge...du må bestille gjennom cetho design om dei nå kjem til å ta det in....

  SvarSlett