onsdag 3. februar 2010

Info om bambus

Klede av bambus
Klede av bambus holder deg ren og fresh lengre!
I dag er vask av klær en av de største miljøproblemene, vi vasker for mye, ved unødvendig høy temperatur og vi bruker for mye vaskepulver.
Ved bruk av bambus kan du halvere antall vask og senke antall grader. Stor miljøgevinst!
• Bambus vokser 100 % naturlig
• Bambus vokser uten bruk av sprøytemiddel eller kunstgjødsel
• Bambus fibrer er 100 % biologisk nedbrytbar
• Bambus planten vokser raskets i verden, den når sin høyde i løpet av 3 måneder og er moden i løpet av 3-4 år.
• Bambus planten sprer seg raskt utover store områder
• På grunn av bambusens raske og villige vekstsett er den kjent for å forbedre jord kvaliteten i forvitrede jordområder.
Hvis organiske klær lagd av bambus blir populære vil dette bety flere bambus plantasjer, som igjen betyr mer fotosyntese og mindre drivhusgass. ”Den største utfordringen for menneskeheten blir litt lettere”.
Klær produsert av bambus er utrolig myke og ekstremt komfortable. Produktene er slitesterke og beholder sine egenskaper etter mange vask.
"Bambus dry": Bambus planten har meget god oppsugingsevne og ekstremt gode fukttransporterende evner. Klær produsert av bambus absorberer og fordamper svette slik at du på en naturlig måte holder deg tørr og komfortabel lenge. Tekstiler av bambus har 3-4 ganger høyere absorberingsevne enn bomull.
”Bambus termo kontroll”: Produkter lagd av bambus har naturlige varmeregulerende egenskaper, dette gjør av i kaldt vær vil den holde deg behagelig varm. Med 2-3 grader lavere temperatur enn andre tekstiler i varmt vær, vil tekstiler av bambus holde deg mer komfortabel i varmt vær. Med andre ord: T-skjorten gjort av bambus holder deg mer komfortabel i alle temperaturer – ” Air conditioned clothing’
”Bambus fresh”: Bambusplanten er naturlig antibakteriell, anti soppdannende og antistatisk. Egenskaper som er beholdt i tekstiler gjort av planten. Egenskapene gir et produkt som er lukthemmende, der du beholder den friske og nyvaskede følelsen lenger.
Ved å drepe nesten alle bakteriene, bambus holder seg frisk og luktfri lengre. Bambus er et hygienisk og sunt alternativ til syntetiske materialer.
Tekstiler produsert av bambus er UV beskyttende, og beskytter mot 98 % av skadelig UV stråler

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar